9.4.12

Τα λεφτά αν έχεις μάτσο ... νοίκιασε κι εσύ ένα Μπάτσο!


Διαβάζοντας την είδηση με τις τιμές για την "ενοικίαση" των αστυνομικών με την ώρα κοίταξα το ημερολόγιο με την ελπίδα να γράφει ... 1η Απριλίου!

Δεν μπορεί σκέφτηκα να συμβαίνει και αυτό, δηλ. αφού κατάφεραν να ...
τους κάνουν το πιο μισητό σώμα στην Ελληνική κοινωνία (με την παράλογη και αλόγιστη βία που τους επέβαλαν να ασκούν στους εκάστοτε διαμαρτυρόμενους πολίτες) τώρα αποφάσισαν να τους "εκδίδουν" σαν “πόρνες” με την ώρα ... για να υπηρετούν τους πολιτικοοικονομικοδημοσιογραφικούς Νταβάδες!
Δύσμοιρε Έλληνα τι άλλο άραγε θα ακούσεις ακόμη από αυτά τα πολιτικά “αποβράσματα” τα οποία πλέον σε κατάσταση πανικού σκαρφίζονται και λένε απίστευτες μα(κ)ακίες προκειμένου να προστατέψουν τους εαυτούς τους αλλά και το υπόλοιπο αληταριό που τα πατρονάρει και τα δωροδοκεί όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τα άλλα καθάρματα τους μεγαλοδημοσιοκράφρους που (με το αζημίωτο φυσικά) εδώ και καιρό παραπληροφορούν και αποπροσανατολίζουν τον Ελληνικό λαό!
Ήδη γνωρίζουμε ότι μεγάλος αριθμός αστυνομικών προστατεύει όλους αυτούς τους "λεχρίτες" οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις τους χρησιμοποιούν και σαν “οικιακές” βοηθούς. (τους στέλνουν για ψώνια, για βόλτα του σκύλου τους για να κατουρήσει κ.α).  
Τώρα λοιπόν που η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο σε όλη την Ελλάδα αυτοί οι αχρείοι θα αποδυναμώσουν και άλλο την ήδη υποβαθμισμένη και ελλιπή αστυνόμευση αφήνοντας στο έλεος των κακοποιών όλη την Ελληνική κοινωνία!
Πραγματικά περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τους συνδικαλισταράδες της Αστυνομίας τη θέση θα πάρουν για αυτή την "ξεφτίλα" που τους ετοιμάζουν και αν δεν έχουν τίποτα να πουν τουλάχιστον να ρωτήσουν τους νοσηρούς εγκεφάλους που σκέφτηκαν να τους κάνουν "Φιλιπινέζες" ... ποιες ακριβώς θα είναι οι παρεχόμενες υπηρεσίες τους, αν οι πελάτες θα έχουν το δικαίωμα να τους "βλέπουν" και μετά να τους επιλέγουν, τι ποσοστά θα παίρνουν οι ίδιοι από το “νοίκι”, αν θα κόβουν αυτοί απόδειξη παροχής υπηρεσιών (ως ενοικιαζόμενοι) ή υπηρεσία τους που θα τους προωθεί, αν αυτός ο χρόνος θα είναι συντάξιμος και τέλος να διευκρινίσουν αν θα υπάρχει και κάποιο ποσοστό "ανοικίαστων" για να παρέχει τις υπηρεσίες τους και σε εμάς … τον απλό λαό ... τον μην έχοντα και κατέχοντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.