22.6.12

Αντιπολίτευση με το ... “γάντι”!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Η είδηση …
Ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters, δήλωσε ότι δεν θα καλέσει τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ να βγουν στους δρόμους εναντίον της λιτότητας! 

Ο σχολιασμός …

κ. Τσίπρα η δήλωσης σας αν μη τι άλλο προκαλεί την κοινή λογική αφού ενώ κατηγορείτε αυτούς που υπέγραψαν το μνημόνιο λέγοντας ότι οδήγησαν στην εξαθλίωση τους Έλληνες και δέσμευσαν την χώρα τώρα έρχεστε και λέτε ότι θα τους κάνετε αντιπολίτευση με το “γάντι”!
Φυσικά δεν είχαμε την απαίτηση να δηλώσετε ότι θα γίνουμε Βιετνάμ και θα σκοτωνόμαστε στους δρόμους αλλά πιστεύω ότι σαν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έπρεπε να στείλετε ένα αυστηρό μήνυμα στους έξωθεν δυνάστες μας ότι αν συνεχίσουν να πιέζουν, να λοιδορούν και να εκβιάζουν έναν ολόκληρο λαό εσείς προσωπικά θα τον καλέσετε να βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί!
Πολλοί λένε ότι επιδιώξατε και δεχτήκατε με ανακούφιση την δεύτερη θέση αλλά μην επαναπαύεστε και θεωρείτε τον εαυτό σας και το κόμμα σας ότι θα είναι στο απυρόβλητο!  
Αντιθέτως πρέπει να γνωρίζετε ότι θα δίνετε καθημερινά εξετάσεις για να μας αποδείξετε ότι τελικά δεν είστε και εσείς ένα ακόμα κρυφό “χαρτί” του συστήματος!!!                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.