23.9.16

Ο κόσμος τσιτσιρίζεται κι αυτός φωτογραφίζεται!!!


Η είδηση….
Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ που έγινε στη Νέα Υόρκη, ο πρωθυπουργός κλήθηκε να κάνει μια φωτογράφηση και να δώσει μια συνέντευξη.

Ο σχολιασμός …

Την συνέντευξη την καταλαβαίνω γιατί έχει ενδιαφέρον αφού είναι Πρωθυπουργός και μάλιστα υποτελής μίας χώρας πειραματόζωο!
Αυτό που δεν καταλαβαίνω (πρωτόγνωρο παγκοσμίως για το πολιτειακό του αξίωμα) είναι η εθελουσία από ότι φαίνεται συμμετοχή του στην πολλαπλή φωτογράφηση και μάλιστα σε διαφορετικές πόζες θυμίζοντας μοντέλο ή ηθοποιό και για πολλούς ίσως και ... μεγάλο ψώνιο!
Πιθανόν ο κ. Τσίπρας προετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα δηλ. αυτήν που θα έχει γκρεμοτσακιστεί από την Πρωθυπουργική καρέκλα οπότε θα χρειάζεται να ξεκινήσει μια νέα καριέρα και για αυτό καλό είναι να δείξει από τώρα τα προσόντα και τις δυνατότητες του ενώπιον του φακού. (στάσεις, χαμόγελο και ... νάζι)
Ας μιλήσουμε όμως σοβαρά και ας θυμηθούμε ότι πολλοί ανά τον κόσμο πρώην Πρωθυπουργοί και Πρόεδροι όπως οι Μ. Κλίντον, Τ. Μπλερ, Γ. Παπανδρέου κ.α εκ των υστέρων κάνουν διαλέξεις σε διεθνή φόρουμ και ιδρύματα ή προσελήφθηκαν (με εξωπραγματικές αμοιβές) από μεγάλες Εταιρίες τις οποίες (όλως τυχαίως εξυπηρέτησαν με κάποιους τρόπους κατά την διάρκεια της θητείας τους με τις αποφάσεις τους ή τις παραλείψεις τους!!!
Μη σας φανεί λοιπόν περίεργο αν στο εγγύς μέλλον (μετά την ολοκλήρωση της αποστολής τους) κάποιοι από αυτούς τους δήθεν Αριστερούς (τρομάρα τους) πάρουν από τους Τοκογλύφους (για ξεκάρφωμα) δήθεν πλουσιοπάροχες θέσεις ή απλά επιλέξουν να εξαφανιστούν από το προσκήνιο και το παρασκήνιο για να ξεκοκαλίσουν με την ησυχία τους τα .... αργύρια της προδοσίας τους!!!

Υποσημείωση
Ίσως όλα τα παραπάνω να φαντάζουν ακραία και υπερβολικά αλλά εδώ και καιρό ακραίες και υπερβολικές είναι και οι αυτοαναιρέσεις, οι πράξεις και οι δηλώσεις τους οι οποίες πλέον δεν προσεγγίζουν καμία ιδεολογική και πολιτική πλατφόρμα αλλά μόνο την εξυπηρέτηση αλλότριων και σκοτεινών στόχων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.