25.11.16

Τα γύρω Κοράκια κράζουν δυνατά και Αυτοί απλά ... ψιθυρίζουν!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Φίλες/οι είναι πλέον ξεκάθαρο ότι αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Πατρίδα μας θυμίζει κάτι που γίνεται συχνά στην άγρια φύση δηλαδή αυτό όπου πάνω από ένα πτώμα τα όρνια ερίζουν ποιο θα πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι! 
Ναι πτώμα γιατί έτσι ...
κατάντησαν την Ελλάδα μας οι Ευρωπαίοι και όχι μόνο "δήθεν" φίλοι και εταίροι μας μαζί με τους "Σύγχρονους εγχώριους Πολιτικούς Νενέκους" οι οποίοι φαίνεται ότι είναι εντελώς Ανίκανοι ή απλά Προδότες
Δεν είναι λοιπόν τυχαία αλλά απολύτως μεθοδευμένη και συντονισμένη η λεκτική (προς το παρόν) επίθεση που δεχόμαστε από τους γείτονες μας Τούρκους, Αλβανούς και Σκοπιανούς όπου ο καθένας τους διεκδικεί ένα μεγαλύτερο ή μικρότερο κομμάτι από τη γη μας προβάλλοντας ανύπαρκτα έως και αστεία επιχειρήματα. 
Επιχειρήματα και αιτιάσεις οι οποίες δεν βρίσκουν καμία σοβαρή απάντηση από το πολιτικό προσωπικό της χώρας το οποίο εδώ και χρόνια αλληλοσπαράσσεται και αναλώνεται με γνώμονα και ζητούμενο ποιο θα εξυπηρετήσει καλύτερα όχι τα συμφέροντα του λαού και της πατρίδας μας αλλά τα συμφέροντα των έξωθεν και των έσωθεν ... χορηγών τους!!! 
Έτσι φτάσαμε στο σημείο ο κ. Ερντογάν να αμφισβητεί πλέον ξεκάθαρα την συνθήκη της Λοζάνης η οποία όπως είναι γνωστό καθόρισε τα σημερινά σύνορα στην γειτονιά μας και να μας λέει ότι ονειρεύεται την Τουρκία της καρδιάς του δηλ. αυτή της αιματηρής και ανασταλτικής για την παγκόσμια ιστορία και πρόοδο 400χρόνης Οθωμανικής αυτοκρατορίας χωρίς κανένα από αυτά τα Πολιτικά φοβισμένα ανθρωπάκια να τολμά να του απαντήσει ότι και εμείς ονειρευόμαστε την Ελλάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που έφτανε ως την Ινδία, καθώς και την χρονικά υπέρτερη και ένδοξη περίοδο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας αλλά ως "πολιτισμένη" και νομοταγής χώρα σεβόμαστε το διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συνθήκες
Κανείς τους δεν τολμά να κοιτάξει και να πει κατάμουτρα στον κ. Ράμα τον πρωθυπουργό της Αλβανίας το γνωστό ρητό «Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος» αφού η Ελλάδα βοήθησε τον λαό του να βγει από την πολύχρονη απομόνωση και μιζέρια ανοίγοντας τα σύνορα της και δεχόμενοι εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες του οι οποίοι δούλεψαν, δουλεύουν και ευημερούν ακόμα και τώρα στην Πατρίδα μας. 
Επίσης καλό είναι να του θυμίσει ποιοι ήταν οι Τσάμηδες που τώρα κόπτεται για τα δήθεν δικαιώματα τους και οι οποίοι όπως είναι γνωστό όταν ελευθερώθηκαμε την Κατοχή την κοπάνησαν "νύχτα" από τα χωριά τους προκειμένου να γλυτώσουν από την οργή των μέχρι τότε συγχωριανών τους για τις αθλιότητες που είχαν προκαλέσει με τους ΝΑΖΙ εις βάρος τους μήπως και εκπληρώσουν την απατηλή και διαχρονική εμμονή τους δηλ. την δημιουργία της μεγάλης Αλβανίας! 
Τέλος κάποιος θα πρέπει να του επισημάνει ότι και εμείς θα μπορούσαμε να λέμε ότι η χώρα του "κατέχει" ένα τμήμα της Ηπείρου από την οποία εδώ και χρόνια προσπαθεί να διώξει με τρομοκρατία και άλλα δόλια τεχνάσματα τους γιγενείς κατοίκους της δηλ. τους συμπατριώτες μας Βορειοηπειρώτες Έλληνες! 
Όσο για τους γελοίους Σκοπιανούς σφετεριστές και παραχαράκτες της ιστορίας που τα τελευταία χρόνια μας πρήζουν ότι είναι απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου και διεκδικούν το όνομα που οι ίδιοι αυθαίρετα "όρισαν" στο σύνταγμά τους δηλ. η χώρα τους να λέγεται Μακεδονία και οι ίδιοι Μακεδόνες κανένας από τους δικούς μας δεν τους λέει ότι με αυτά που λένε κάλλιστα θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε ότι είναι ένα "αλύτρωτο" γεωγραφικό κομμάτι της πατρίδας μας δηλ. η Βόρεια Μακεδονία και ότι στην επόμενη Συνταγματική Αναθεώρηση που θα κάνουμε θα συμπεριλάβουμε την πρόθεση και προπαντός την υποχρέωση μας κάποια στιγμή να τους "προσαρτήσουμε" στην Επικράτεια της χώρας μας!!! 
Επιτέλους θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως πρέπει να αλλάξουμε στάση και να γίνουμε πιο επιθετικοί γιατί η παθητική που ακολουθούμε τώρα ανοίγει τις ορέξεις σε όλους αυτούς τους "ταραξίες" της γειτονιάς μας.
Προσωπικά πιστεύω και σε σχέση με όλα  αυτά που βιώνουμε δηλ. τα μνημόνια, την αδιαλλαξία των δανειστών και τις πιέσεις που υφίσταται ο Ελληνικός λαός ότι έχουμε φτάσει στην κορύφωση ενός διαχρονικού σχεδίου το οποίο εξυπηρέτησαν και εξυπηρετούν ανίκανοι ή προδότες εγχώριοι πολιτικοί με απώτερο σκοπό την ακρωτηρίαση της Πατρίδας μας και το κυριότερο την απώλεια της εθνικής μας συνείδησης η οποία πέρα από συνδετικός κρίκος που μας ενώνει είναι αυτή που μας κάνει καχύποπτους, ανυπότακτους και αντιδραστικούς δηλαδή ότι χειρότερο για όλους αυτούς και για όσα απεργάζονται και οραματίζονται σε σχέση με τα συμφέροντα και τις γεωπολιτικές τους επιδιώξεις! 
Στο χέρι μας είναι να τους αφήσουμε ή Μη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.