10.2.17

Σκά(ε)ϊ και γάιδαρο ο γνωστός ... Ξερόλας!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο


Χθες ο κ. Μπογδάνος στην απογευματινή τηλεοπτική του εκπομπή είχε καλεσμένο τον γνωστό καθηγητή οικονομικών κ. Διονύση Χιόνη προκειμένου να συζητήσουν το θέμα των ημερών δηλ. για τα όσα ακούγονται περί της ... ανάγκης ή μη επιστροφής σε εθνικό νόμισμα. 
Πράγματι μετά τον πρόλογο και το σχετικό ερώτημα του παρουσιαστή ο κ. Χιόνης ξεκίνησε να αναπτύσσει την επιστημονική του άποψη δηλ. ότι η Ευρωζώνη αυτή την στιγμή έχει σοβαρά προβλήματα (μεταξύ αυτού και της Ελλάδας) τα οποία δεν μπορεί να διαχειριστεί!
Ε! ποιος είδε και δεν φοβήθηκε τον έτερο δημοσιογράφο του πάνελ κ. Άρη Προτοσάλτε! 
Αγενής, ειρωνικός και προκλητικός (όπως συνήθως) δεν άφηνε τον καλεσμένο να ολοκληρώσει ουδεμία πρόταση δίνοντας μας για άλλη μία φορά την εικόνα ότι είναι ο πιο ένθερμος εν Ελλάδι θαυμαστής του νέου ... 4ου Ράιχ θυμίζοντας μας κυριολεκτικά την εικόνα αλλά και την γνωστή κινηματογραφική φράση του αξέχαστου ηθοποιού Άρτεμη Μάτσα "Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας".
Μάλιστα ενώ ξεπέρασε πολλάκις τα όρια της απρέπειας στο τέλος είχε το θράσος να δηλώσει και προσβεβλημένος όταν ορθώς ο καθηγητής του δήλωσε ότι ... στα οικονομικά θέματα έχει μαύρα μεσάνυχτα!
Οφείλω ακόμα να επισημάνω ότι ο οικοδεσπότης κ. Μπογδάνος αποδέχτηκε ολοφάνερα την "φίμωση" του καλεσμένου του τον οποίο δεν προστάτεψε ως όφειλε από τον γνωστό ... Ξερόλα! 
Τον Ξερόλα του ΣΚΑΙ ο οποίος σκάει ακόμα και γάιδαρο προκειμένου να απαξιώσει (και όχι να αντικρούσει) όποιον δεν συμπλέει με την δική του άποψη!
Όσο για τον κ. Χιόνη ελπίζω να κατάλαβε (αυτό που λέμε όλοι εδώ και καιρό) δηλ. ότι ο Σκάϊ δεν είναι ένας τυχαίος σταθμός αλλά μια δημοσιογραφική σφηκοφωλιά η οποία δρα ως 5η φάλαγγα των έξωθεν αλλά και των εγχώριων συμφερόντων!
 
Για επιβεβαίωση δείτε το σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.