30.8.17

Μας λέει με αναίδεια … ξεχάστε τα του ΕΝΦΙΑ!


Η δήλωση…
«Περσινά ξινά σταφύλια»  απάντησε ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών,Τρύφων Αλεξιάδης,  αναφορικά με τις επικρίσεις που δέχεται η κυβέρνηση για τον  ΕΝΦΙΑ  και τις δεσμεύσεις του  Αλέξη Τσίπρα  περί κατάργησής του φόρου»

Ο σχολιασμός…
Ο περίεργος αυτός τύπος ο οποίος εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή με χαμηλότατο προφίλ δίνοντας την εντύπωση του σοβαρού και του γνώστη των πραγμάτων τελικά αποδεικνύεται ότι είναι αναίσχυντος σε υπέρτατο βαθμό.
Αφού ολοκλήρωσε την αποστολή του με την υπογραφή του ως υφυπουργός οικονομικών στις ληστρικές μεθοδεύσεις των Ευρωπαίων και των εγχώριων υποτακτικών τους τώρα έχει το απύθμενο θράσος να μας λέει ότι όσα ψέματα μας είχαν υποσχεθεί για να υφαρπάξουν την ψήφο του Ελληνικού λαού είναι περσινά ξινά σταφύλια τα οποία θα πρέπει να πάψουμε να επικαλούμαστε.
Φαίνεται ότι όλοι αυτοί οι κατά συρροή ψεύτες ενοχλούνται όταν τους τα υπενθυμίζουμε και προσπαθούν να μας κάνουν να τα ξεχάσουμε για να συνεχίσουν την υπόδουλη και καταστροφική τους πολιτική.
κ. Αλεξιάδη η λέξη ντροπή φαντάζει λίγη για τα πεπραγμένα σας ως υφυπουργός αλλά και για την τωρινή στάση και τα λεγόμενα σας αφού φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχετε αναλάβει εργολαβικά την αποστολή να περιφέρεστε ως κυβερνητικός μαϊντανός στα τηλεπαράθυρα με απώτερο σκοπό τον αποπροσανατολισμό και την σύγχυση σε όσους σας ακούν και σας βλέπουν.

Το πιο πιθανόν είναι για αυτές σας τις υπηρεσίες να σας ξαναδούμε σύντομα σε κάποιο υπουργικό θώκο αλλά πρέπει να ξέρετε ότι τα περσινά ξινά σταφύλια που μας λέτε τώρα μελλοντικά μπορεί να γίνουν για πολλούς από εσάς… “Αγγούρια Καλυβιώτικα”!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.