18.11.17

Γιαλαντζί επαναστάτες σε διατεταγμένη υπηρεσία!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ρουβίκωνας ή Ρουβικώνας ή Ρουβίκων είναι το λατινικό όνομα ενός μικρού ποταμού στη βόρεια Ιταλία που χύνεται στην Αδριατική θάλασσα και ότι η φράση "διέβη τον Ρουβίκωνα" αναφέρεται σε ανθρώπους που εν γνώσει τους λαμβάνουν μια ριψοκίνδυνη απόφαση χωρίς επιστροφή.
Εδώ τίθεται το ερώτημα τι ...
σχέση μπορεί να έχει αυτό με τον δικό μας γνωστό Ρουβίκωνα του οποίου τα μέλη συχνά πυκνά με καταδρομικές επιδρομές εισβάλουν σε δημόσιες αλλά και σε ιδιωτικές υπηρεσίες και περιουσίες όπου πολλές φορές μάλιστα προκαλούν και σημαντικές καταστροφές. 
Διερωτήθηκα για την σχέση όλων αυτών των (άεργων όπως δείχνουν τύπων) με την έννοια του Ρουβίκωνα γιατί είναι πλέον ξεκάθαρο ότι εδώ και χρόνια δεν φαίνεται να λαμβάνουν ριψοκίνδυνες αποφάσεις αλλά δείχνουν να λειτουργούν εκ του ασφαλούς, δίνοντας μας την εντύπωση για να μη πω την βεβαιότητα ότι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία. 
Μιας υπηρεσίας όπου με τα έργα και τις πράξεις τους τις περισσότερες φορές "παραδόξως" ευνοούν την εξουσία (και παλαιότερα την αντιπολίτευση) του ΣΥ.ΡΙΖ.Α την οποία υποτίθεται ότι αντιπαλεύονται αφού συμβάλλουν πολλάκις στην αλλαγή της ιεράρχησης της ειδησιογραφίας δημιουργώντας (για μένα σκοπίμως) σύγχυση και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα πραγματικά σοβαρά προβλήματα που βιώνει.
Μπορεί το σκεπτικό μου για ορισμένους από εσάς να φαντάζει υπερβολικό αλλά τι εξήγηση μπορούμε να δώσουμε στο ότι αυτοί οι κύριοι αν και συστηματικά πραγματοποιούν αξιόποινες πράξεις δεν συλλαμβάνονται ποτέ ή και αν ακόμα συλληφθούν από κάποιους αδαείς αστυνομικούς από αφέλεια ή υπερβάλλοντα ζήλο (μη μπορώντας να πιστέψουν πιθανόν τι πραγματικά συμβαίνει) αφήνονται αμέσως ελεύθεροι μετά από άνωθεν κυβερνητικές παρεμβάσεις.
Αυτές τις μέρες βέβαια ζήσαμε την πιο αδιανόητη πράξη τους την οποία σίγουρα θα γράψουν με μεγάλα γράμματα στο ημερολόγιο της δήθεν ακτιβιστικής τους δράσης δηλ. αυτής της εισβολής τους στο Πεντάγωνο.
Ναι στο Πεντάγωνο στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης που θεωρείται (και έπρεπε να είναι) ο καλύτερος φυλασσόμενος χώρος και όμως αυτά τα Κ(α)λόπαιδα εισήλθαν και εξήλθαν διατεταγμένα και χωρίς καμία ενόχληση ούτε εκ των προτέρων αλλά ούτε και εκ των υστέρων δίνοντας την εντύπωση για άλλη μία φορά σε εχθρούς και φίλους ότι η χώρα μας από τα σύνορα έως ακόμα και το Πεντάγωνο είναι ένα ξέφραγο αμπέλι όπου ο καθείς μπαίνει και βγαίνει ότι ώρα του καπνίσει!!!
Το βέβαιο είναι οι Αρχηγάρες των Επιτελείων ακόμα και ο ανύπαρκτος (μέχρι στιγμής) στρατιωτικός Εισαγγελέας στο τέλος θα ρίξουν την ευθύνη στα απλά Φανταράκια και στους Αλφαμήτες που έκαναν την βάρδια τους εκείνη την ώρα!!! 

Υποσημείωση
Φυσικά για εμένα όλα αυτά έχουν την σημειολογία και την σημασία τους αφού θεωρώ ότι βρισκόμαστε στην εποχή που κάποιοι εν γνώση τους και με σχέδιο προσπαθούν να εκθρονίσουν από το μυαλό και την ψυχή μας τις διαχρονικές μας αξίες ως προς την Πατρίδα, την Θρησκεία και την Οικογένεια!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.