18.1.18

Στέλνουν τις χήρες μια ώρα νωρίτερα ... στους άντρες τους!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Τελικά ζούμε την εποχή της απόλυτης ξεφτίλας όπου οι εγχώριοι Πολιτικοί δεν εξασκούν Πολιτική προς όφελος του λαού και της χώρας αλλά είναι Νενέκοι και απλοί τοποτηρητές ξένων κέντρων εξουσίας. 
Κέντρων τα οποία εδώ και ...

οχτώ χρόνια οδηγούν όλους μας στην απόλυτη εξαθλίωση με απώτερο σκοπό την Κινεζοποίηση μας ως προς τις συνθήκες εργασίας αλλά και του γεωγραφικού διαμελισμού της χώρας μας.
Όμως οι άχρηστοι δήθεν Αριστεροί πολιτικάντηδες των Αθηνών εκτός από ψεύτες αποδεικνύονται και ανάλγητοι χωρίς κανένα ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας ακόμα και προς τις μεγάλες γυναίκες που ο θεός τους πήρε το σύντροφό τους νωρίς. 
Ένα σύντροφο ο οποίος εν ζωή τις περισσότερες των περιπτώσεων ήταν σκληρά εργαζόμενος και δικαιούταν μια αξιοπρεπή σύνταξη την οποία μετά την απώλεια του πήρε κουτσουρεμένη η χήρα του. 
Αυτή λοιπόν την κουτσουρεμένη σύνταξη τα τελευταία δύο χρόνια αυτοί οι τύποι την έκαναν ένα απλό φιλοδώρημα γεμίζοντας απόγνωση αυτές τις γυναίκες οι οποίες είναι Μανάδες και Γιαγιάδες και νιώθουν ότι όχι μόνο δεν μπορούν να συνδράμουν στο ελάχιστο τις εξαθλιωμένες οικογένειες των ανέργων παιδιών τους αλλά τώρα γίνονται και οι ίδιες ένα μεγάλο βάρος αφού δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν ακόμα και στις δικές τους ανάγκες.
Οι δόλιοι εγχώριοι Κοτσαμπάσηδες των Τραπεζιτών και των Ευρωπαίων τοκογλύφων τα δύο τελευταία χρόνια σκαρφίστηκαν και εφάρμοσαν το κόλπο της διανομής του δήθεν πλεονάσματος την περίοδο των Χριστουγέννων το οποίο μάλιστα οι "πονηρούληδες" προσπάθησαν να το βαφτίσουν και 13η σύνταξη.
Λέω δήθεν γιατί αυτό όπως είναι γνωστό ήταν αποτέλεσμα της ληστρικής φορολογίας  αλλά και των μεγάλων περικοπών στην Υγεία, στην Παιδεία και στην Άμυνα της χώρας. 
Ενώ λοιπόν το Δεκέμβριο με φανφάρες και νταούλια διαφήμιζαν και έδιναν τα ψίχουλα στους "ζητιάνους" (έτσι θεωρούν πλέον τους μικροσυνταξιούχους) εν συνεχεία το Γενάρη στα μουλωχτά και κυρίως εσαεί (κατά την διάρκεια του χρόνου) το περνούν πίσω τετραπλά και πενταπλά!
Για του λόγου το αληθές και για να ξεμπροστιάσω με στοιχεία αυτούς τους Πολιτικούς απατεώνες σας αναφέρω δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα από το στενό οικογενειακό μου περιβάλλον που αφορούν φυσικά συντάξεις χηρείας.
Συγκεκριμένα η 77χρονη τώρα μητέρα μου το 2016 έπαιρνε σύνταξη 615€ το μήνα και της έδωσαν επίδομα 300€. 
Όμως εν συνεχεία το 2017 της έδωσαν 495€ δηλ. με απλά μαθηματικά της έδωσαν 300 και της πήραν 120χ12=1440!!!
Τώρα τέλος του 2017 της έδωσαν επίδομα 250€ και η σύνταξη του Ιανουαρίου από 495€ πήγε στα 400€! Δηλαδή προβλέπεται να έχουμε για το 2018 μείωση 95χ12=1140€ 
Κάτι ανάλογο έγινε και με την μητέρα της συζύγου μου η οποία από 550€ το μήνα το 2016 την πήγαν στα 450€ το 2017 και 376€ το 2018!
Φυσικά αυτές οι αλχημείες και οι απατεωνιές των κυβερνώντων δεν γίνονται θέμα στα δελτία των ειδήσεων γιατί δεν περιέχουν βωμολοχίες και ασυναρτησίες τύπου Ζουράρι οπότε δεν πουλάνε αλλά εμείς ως άνθρωποι έχουμε υποχρέωση να ενημερώνουμε όπως μπορούμε ο ένας τον άλλο για το τι πραγματικά συμβαίνει γιατί όπως φαίνεται αυτά τα Πολιτικά "Γαϊδούρια" θέλουν να στείλουν μια ώρα νωρίτερα τις Μανάδες μας να συναντήσουν τους Πατεράδες μας ... στον άλλο κόσμο!
Ντροπή τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.