30.3.18

Μήπως η προστασία της Οικογενειακής μας Εστίας πρέπει να γίνει δική μας υπόθεση;

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Η είδηση...
Η ΕΛ.ΑΣ «συμβουλεύει» τους πολίτες: Αν μπουν να σας ληστέψουν…κάντε ότι κοιμάστε!«Ο σκοπός των διαρρηκτών δεν είναι ποτέ ο φόνος. Ο φόνος προκύπτει στον πανικό που προκαλείται από την αντίδραση των θυμάτων (χτυπήματα εκφοβισμού)», οπότε «προσποιηθείτε ότι κοιμόσαστε».

Ο σχολιασμός...
Μετά από τις πριν από τρία χρόνια προσκλήσεις αλλά και ανοχή των Συριζαίων στους λαθροεισβολείς να κατακλύσουν την Ελλάδα τώρα μέσω της ηγεσίας της Αστυνομίας μας συμβουλεύουν να μην αντιδρούμε στην εισβολή των κακοποιών στα σπίτια μας αλλά να τους δίνουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε με προθυμία και ευχαρίστηση!
Με λίγα λόγια αυτοί οι Κατσαπλιάδες που ο καθένας τους απασχολεί μια διμοιρία για να τους φυλάει τώρα παροτρύνουν τους κακοποιούς να μη φοβούνται αλλά να μποκάρουν στα σπίτια μας οπότε θέλουν και εμείς θα κάνουμε ότι ... κοιμόμαστε!
Άχρηστοι σε όλα διέλυσαν και την Αστυνομία την οποία χρησιμοποιούν για να φυλάνε τα τομάρια τους, τους συμβολαιογράφους που συμμετέχουν στους πλειστηριασμούς των σπιτιών μας και τους έχουν κάνει θυρωρούς έξω από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όπου μπαινοβγαίνουν οι Μπαχαλάκηδες και οι Παρακρατικοί του συστήματος μετά από τις καταστροφικές τους επιδρομές!
Για μένα η μόνη λύση για να προστατέψουμε τα παιδιά, τις γυναίκες και την περιουσία μας είναι η δική μας προσωπική οργάνωση γιατί αυτοί οι Εθνομηδενιστές έχουν άλλες προτεραιότητες όπως αυτού του ξεπουλήματος του ονόματος της Μακεδονίας αλλά και την περαιτέρω φτωχοποίηση αλλά και την εκποίηση των περιουσιών μας στους Ευρωπαίους τοκογλύφους φίλους τους. 
Όσοι λοιπόν μπορείτε βγάλτε νόμιμα άδειες κυνηγιού και αγοράστε δίκανες επαναληπτικές καραμπίνες. 
Όσοι δεν μπορείτε για οικονομικούς ή άλλους λόγους βρείτε άλλους τρόπους προστασίας γιατί μπορεί οι απλοί Αστυνομικοί τα αδέρφια μας να έχουν την θέληση να μας προστατέψουν αλλά δεν τους αφήνουν αυτοί οι δήθεν Αριστεροί διεθνιστές με τις περίεργες ιδεοληψίες και αντιλήψεις!
Φίλες/οι η ανοχή μας πρέπει να τερματιστεί εδώ δεν πάει άλλο πια αυτή την κατάσταση της ανομίας και του μπάτε σκύλοι αλέστε!
Το μήνυμα που πρέπει να περάσουμε στους εγχώριους αλλά και στους αλλοδαπούς κακοποιούς οι οποίοι δέρνουν και σιδερώνουν τους γέροντες γονείς μας, που βιάζουν τις γυναίκες και τις κόρες μας είναι ένα και μόνο ότι όποιος  από εδώ και στο εξής τολμάει να παραβιάζει την εστία και το οικογενειακό μας άσυλο μπορεί να μπαίνει όρθιος αλλά θα βγαίνει.... ξαπλωμένος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.