5.4.18

Ο Καμμένος ... το 'χει κάψει τελείως!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Η τραγελαφική δήλωση ...
Σχολιάζοντας τα τελευταία κρούσματα εγκληματικότητας στο ραδιόφωνο «Realfm 97,8» και αφού πρώτα ξεκαθάρισε την διαφορά «άμυνας» και «αυτοδικίας», ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος τόνισε πως «δεν είναι κακό να μάθουν αυτοάμυνα τα ΚΑΠΗ, οι παππούδες ή οι γιαγιάδες ή οι οικογένειες στα σπίτια τους», φέρνοντας ως παράδειγμα τις… πιλάτες και τη ζούμπα!

Ο σχολιασμός ...

Ο κ. Δημήτρης Καμμένος ή μάλλον ο κατά καιρούς "δήθεν" λογοκριτής της κυβέρνησης και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά σταθερός συγκυβέρνητης μαζί τους για άλλη μια φορά μας εξέπληξε! 
Μας εξέπληξε δυσάρεστα με την παραπάνω ανόητη δήλωση-πρόταση του η οποία αν μη τι άλλο ξεφεύγει από τα όρια του αστείου και πάει στην κατηγορία του τραγικού για την ζοφερή κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα μας την περίοδο διακυβέρνησης των ΣυριζΑνέλ.
Εξεστόμισε χωρίς ντροπή αυτή την ηλιθιότητα μιμούμενος προφανώς τον άλλο ανεκδιήγητο μελιτζανομύτη υπουργό Παιδείας ο οποίος προ καιρού μας πρότεινε να αναλάβουν οι φοιτητές την φύλαξη των Πανεπιστημίων τα οποία χρησιμοποιούν ως χώρο κατασκευής και φύλαξης μολότοφ αλλά και άλλων υλικών οι Μπαχαλάκηδες, οι Παρακρατικοί, οι Ναρκέμποροι αλλά και ως αποθήκες της πραμάτειας τους οι Λαθροεισβολείς πωλητές της κουρελούς των πεζοδρομίων της Πατησίων. 
Όλα αυτά τα κακοποιά στοιχεία τα οποία εκμεταλλευόμενα το λεγόμενο Πανεπιστημιακό Άσυλο (Ελληνική Αριστερή παγκόσμια πατέντα) μπαινοβγαίνουν ανενόχλητα ως ποντικοί καταργώντας με τις παράνομες ενέργειες τους την έννοια αλλά και την ουσία της έννομης τάξης!
Μετά λοιπόν από τον κ. Τόσκα (με την μόνιμη ξινίλα στο πρόσωπο) που μας συμβούλεψε να κάνουμε ότι κοιμόμαστε όταν μπουκάρουν οι λήσταρχοι στα σπίτια μας αυτή είναι η νέα πρόταση της ΑριστεροΔεξιόστροφης Κυβέρνησης δηλ. να στείλουμε τους γέροντες γονείς μας να μάθουν αυτοάμυνα για να προστατεύσουν την ζωή τους!
Ναι η μάνα μου στα 77 της με τα χίλια προβλήματα υγείας θα πρέπει να μάθει τώρα Καράτε για να προστατέψει την κουτσουρεμένη σύνταξη της αλλά και το χρυσό σταυρουδάκι (κειμήλιο από την γιαγιά της) που θα το δώσει τις τελευταίες της στιγμές στην δική της Εγγόνα!
Φίλες/οι αυτή είναι η κατάντια μας γιατί οι Αστυνομικοί εκτός των Ματατζήδων που  μας δέρνουν έξω από τους Συμβολαιογράφους που πλειστηριάζουν τα  σπίτια μας, οι υπόλοιποι φυλάνε σωρηδόν τους Βουλευτάδες, τους Υπουργούς, τους Τραπεζίτες, τους Γραμματείς και τους Φαρισαίους δηλ. όλους αυτούς που οι περισσότεροι είναι άχρηστοι και ανίκανοι και για αυτό μας έφεραν αλλά και συνεχίζουν απτόητοι να μας οδηγούν σε ακόμα χειρότερες καταστάσεις!
Άι σιχτίρ πια βγάλτε επιτέλους τον σκασμό αφού εδώ και καιρό δεν λέτε και δεν πράττεται τίποτα ... σωστό!

Υποσημείωση
Πέρα από όλα αυτά τα δυσάρεστα ας αφεθούμε στην Αγιότητα των ημερών προσδοκώντας μετά την Ανάσταση του Χριστού και την Ανάσταση της Πατρίδας μας. Μια Ανάσταση που θα πραγματοποιηθεί με την πίστη αλλά κυρίως με τον προσωπικό αγώνα του καθενός μας!
Καλό Πάσχα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.